• Elfrid

Nytt år, ny blogg osv.Nytt år, ny kaffekopp, nye blyanter og ny akvarellmaling. Jeg kjente det liksom på meg da jeg åpnet julegavene: "Oj da, nå kommer jeg til å starte å blogge igjen!" Og sånn ble det gitt! Men dere, jeg har jo brukt å skrive om kunstutstillinger, museer, gallerier og kunsthistorie og sånt.. Og alt det var gøy, men sannheten er at den siste tiden så har jeg hatt veldig lite tid og overskudd til kunstutstillinger, museer, gallerier og kunsthistorie og sånt. Jeg sier ikke at jeg aldri mer kommer til å skrive om det, men litt mindre enn før, ettersom slike innlegg forutsetter at man faktisk drar og ser en utstilling eller to. Og akkurat nå er jeg ikke så mye ute på vift egentlig. Det går rett og slett mest i rolige helger og kvelder hjemme med noen tegneblyanter og litt maling på bordet. Det var jo også sånn interessen for kunst startet hos meg. Jeg var en av de få barna som aldri sluttet å tegne. Nå skal det understrekes at jeg ikke er noen stor kunstner altså, men ettersom det er dette jeg bedriver tiden min med om dagen, så er det naturlig å dele mer av det på bloggen fremover.

Jeg fikk disse blyantene av en venn, og hun sa at hun tenkte på meg da hun så dem: "Writing out loud" - det er jo det du driver med, sa hun. Jo, jeg kan vel kanskje være litt uttrykksfull når jeg skriver. Uansett er det god terapi, synes jeg. Det er som om tankene mine gir mening det sekundet jeg ser dem på et papir. Flere som har det slik? Jeg fikk også flere blyanter av henne. Se så fine de er:

Min favoritt er "Good vibes only". (Ja, koppen det står Nerd på var også en gave, men jeg valgte å ikke spørre noe mer om den) Fortsettelse følger! Ha en fin kveld! Xx Elfrid

0 comments

Recent Posts

See All